Alt du trenger av mattehjelp på ett sted

I Matteportalen finner du alt du trenger av matteressurser fra 1. til 13.klasse helt gratis .

Gå til www.houseofmath.com for å komme i gang. 

Hos oss får både barn og foreldre den hjelpen de trenger for å gjøre hverdagen lettere.

Kom i gang i dag

Personlig og digital undervisning og leksehjelp

Våre lærere hjelper deg med personlig leksehjelp og privatundervisning. Vi jobber digitalt så vel som ved fysisk oppmøte. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om lærerne, priser eller læringsplattformene. 

Vi fokuserer på personlig oppfølging og hjelp som er skreddersydd hver enkelt person. Å bygge elevens mestringsfølelse og tro på seg selv står i fokus hos oss.  

Hos oss får både barn og foreldre den hjelpen de trenger for å gjøre hverdagen lettere.

GRATIS RESSURSER FOR HJEMMESKOLE

Norges høyeste kompetansekrav for privatlærere

House of Math har de høyeste kompetansekravene for privatlærere i Norge, og har et team på fire personer som daglig jobber med å ansette de riktige menneskene.

Vi stiller krav til karakterer, pedagogisk anlegg, relasjonskompetanse, kommunikasjonsevne, formidlingsevne, inspirasjons- og motivasjonsevne, personlig karakter, pliktoppfyllelse, plettfri politiattest og at læreren er en hyggelig person å være rundt.

Om du har lyst til å bli kjent med lærerne våre trykk på knappen Våre lærere. Dersom du har lyst til å bli en del av Supercrewet trykk på gullknappen.

23000+

Fornøyde kunder

88%

Sjanse for bedre karakter!

100+

Lærere som vil hjelpe deg!

90+

Ulike fag. Ta kontakt for hjelp!

Samfunnsengasjement: #ViTarAnsvar

#ViTarAnsvar er kortreist velferd, der vi sammen jobber for å styrke samfunnet vårt og gi flere muligheten til å ikke falle utenfor. Prosjektet er et samarbeid mellom House of Math, skoler og bedrifter. Vi tar ansvar ved å bidra til å øke realfagskompetansen i den norske skolen gjennom å tilby leksehjelp i matte til elever på ungdomsskolenivå. 

Prosjektet fokuserer på å tette kunnskapshull slik at elevene lettere kan komme inn på videregående skole og fullfører et fagbrev, og/eller høyere utdanning. 

BLI GOD I MATTE BØKENE

VÅRE VIKTIGE SAMARBEIDSPARTNERE

free porn videos thai girl gip.
naive teen serves a giant cock. http://tamilvideos2.com
sitio web

Scroll to Top

House of Math AS

velkommen