PERSONLIG DIGITAL UNDERVISNING

“Hallo Bettina! Du er superduper! Malin hentet
hjem en SOLID 5’er!!! En stor takk til deg! :)”

Mari

SLIK FUNGERER DET

Lærerne hos House of Math har bred erfaring med digital undervisning. Med moderne verktøy får du stort læringsutbytte uten å forlate hjemmet. Våre godt kvalifiserte og inspirerende lærere benytter verktøyene vi anser som best egnet til den enkelte undervisnings-situasjon og hver enkelt elev. Undervisningen kan tilpasses alle alderstrinn, alle klassetrinn og alle fag. Vi har flere enkle verktøy som legger til rette for å se, snakke, skrive og dele skjerm med hverandre. Om du trenger opplæring i relevante programmer som GeoGebra, Excel, Word og Notepad, hjelper vi selvfølgelig også til med det.

Digital undervisning passer for deg som ikke ønsker eller har anledning til å møte lærer på et av våre undervisningssteder, samt i situasjoner som nå der skolene er stengt og vi blir oppfordret til å holde avstand fra hverandre. Du trenger ikke å bruke tid på å reise til og fra undervisning, og slipper reisetillegget ved hjemmeundervisning. Læreren kommer rett inn i hjemmet via PC-skjermen, og du får like god

oppfølging som ved et personlig møte. Med digital undervisning er du ikke avhengig av at læreren bor i ditt område, og du har dermed en større lærerstab å velge fra.

Lærerne våre legger som alltid til rette med et skreddersydd program for hver enkelt elev, og har tilgang på digitale løsninger basert på ditt behov. Vi har god erfaring med digital undervisning i flere fag, og kan hjelpe elever på alle nivåer. Det eneste du trenger, bortsett fra skolesakene dine, er PC/nettbrett/mobil med fungerende kamera, mikrofon og høyttaler samt internett.

“Fantastisk flinke og omtenksomme lærere! Alle både flinke i, og glad i matte! 😄

Ulvhild

DE DIGITALE
PLATTFORMENE

Plattformene vi benytter er svært brukervennlig. Den åpner for enkel kommunikasjon med kamera og mikrofon, men også kun skriving dersom man en dag skulle ønske det. Vi tilbyr tilgang til konkrete hjelpemidler som kalkulator, vinkelmåler, og linjal. Alt av notater, oppgaver, fasiter og så videre vil bli lagret, slik at man kan hente det frem igjen dersom man ønsker repetisjon.

Lærerne våre tilpasser som alltid opplegget spesifikt etter dine mål, oppgaver eller ønsker. Fra første stund er målet å skape en trygg og god relasjon med elevene, som er grunnlaget for alt godt læringsutbytte.

Under undervisningen kan du se alle notater læreren tar in real-time samt få tilgang på dem senere. Det er mulig å dele skjerm, som er ideelt når man skal demonstrere eksempler eller løse oppgaver i GeoGebra eller andre digitale hjelpemidler. Skjermdeling passer også utmerket når man jobber med interaktive oppgaver på nettet. Med webkamera kan dere se og snakke med hverandre når dere gjennomgår pensum og jobber med oppgaver.

“Digital undervisning har funket knallbra! Det var både personlig og effektivt! Tusen takk for fantastisk hjelp som ble til 5-ere og 6-ere i matte, fysikk og kjemi:-)”

Maiken

"Axel fikk 4 i 1T matematikk. Jeg er imponert over at du fikk han opp i fra 2 til 4. Det er mye takket være din innsats, Martin."

Terje

DIGITAL UNDERVISNING

House of Math tilbyr skreddersydd digital undervisning for alle på alle nivåer. Ta kontakt for å komme raskt i gang!

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om lærerne, priser eller læringsplattformen.

free porn videos thai girl gip.
naive teen serves a giant cock. http://tamilvideos2.com
sitio web

Scroll to Top

House of Math AS

velkommen