OM OSS

House of Math (HoM) tilbyr privatundervisning på alle nivåer. Om du går på barneskole, ungdomsskole, videregående skole eller tar høyere utdanning har vi uansett kompetente lærere som kan hjelp deg med å nå dine mål.

Våre dyktige lærere har kompetanse innen: Matematikk, fysikk, kjemi, biologi, statistikk, økonomi- og finansfag, norsk og nynorsk, samfunnsfag, fremmedspråk, rettslære, samt SAT, GMAT, TOEFL og ACT.

House of Math ble startet i 2006 av Vibeke Gwendoline Fængsrud. Det som begynte med privatundervisning ved siden av matematikkstudiet ved UiO, vokste raskt til å bli en kunnskapsbedrift med mange dyktige ansatte.

I dag består HoM av ca. 100 lærere fordelt på Oslo, Akershus, Bergen, Stavanger, Trondheim, Vestfold og Østfold.

Vi ønsker at alle i Norge skal mestre læring og brenner for å hjelpe deg!

Ha en fin dag! Hilsen fra alle lærerne i House of Math

House of Math - Vibeke

VIBEKE «MATTEDAMA» FÆNGSRUD ØNSKER ALLE VELKOMMEN – HOS OSS ER DET PLASS TIL ALLE!

Vår gründer og daglig leder Vibeke G. Fængsrud vet hva det vil si å være dårlig i matematikk. Da hun gikk på videregående skole strøk hun i matematikk og dumpa ett år!

Fra tiden på videregående frem til i dag har hun etablert en ny bransje i Norge, privatundervisning, ved at hun startet firmaet House of Math AS i 2006. Hun har også tatt en bachelor i internasjonal business og ledelse ved BI, en lektorgrad i matematikk og fysikk med masteroppgave i matematisk finans ved UiO, samt oppnådd Corporate Director Certificate fra Harvard Business School. 

Vibekes ønsker at alle skal få muligheten til å mestre matematikk, for som hun selv sier 

«det er innsatsen det står på – det er den samme hjernen i dette hodet som både har strøket i matte og nå har en universitetsgrad i matte!»

free porn videos thai girl gip.
naive teen serves a giant cock. http://tamilvideos2.com
sitio web

Scroll to Top

House of Math AS

velkommen