“Hallo Bettina! Du er superduper! Malin hentet
hjem en SOLID 5’er!!! En stor takk til deg! :)”

Mari

UNDERVISNINGSTILBUD

Vi skreddersyr undervisningen slik at du får størst læringsutbytte og mestringsfølelse. Dersom vi reiser til deg vil det tilkomme et reisetillegg. Våre lærere underviser på sentrale steder slik at dere lett kan møtes. Vi gjennomfører også all undervisning digitalt dersom du ønsker det. Vi har flere plattformer vi jobber på og du får tilgang til disse. Prisene er per klokketime. Det blir regnet overtid dersom dere velger å gå utover den fastsatte tiden. 

Ta kontakt om du har spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen for deg.

PRISER OG PAKKER PRIVATLÆRER

Privatlærerne er alle kvalitetssikret gjennom vår omfattende ansettelsesprosess. Disse lærerne har solid faglig kompetanse og er alle på vei til å bli seniorlærer. Lærerne har solide pedagogiske evner, god kommunikasjons- og formidlingsevne og gjør sitt ytterste for at du skal ha en positiv og trygg læringsopplevelse.

PRISER OG PAKKER SENIORLÆRER

Våre seniorlærere har jobbet lenge med undervisning og har gjennomført mange undervisningstimer med svært gode tilbakemeldinger. De har omfattende faglig kompetanse og utpregende pedagogiske evner, og et bredt spekter av undervisningsmetoder å velge fra. Disse lærerne jobber også med motivasjon og inspirasjon slik at du hele tiden har en ved din side som følger deg opp.

PRISER REISEVEI – TUR/RETUR

Dersom du ønsker å motta undervisning på andre steder enn der vi har fast undervisning tilkommer følgende priser for reisevei.

REISEVEI
0 til 30 min

225 kr pr gang

REISEVEI
30 til 60 min

335 kr pr gang

REISEVEI
60 til 90 min

445 kr pr gang

REISEVEI
mer enn 90 min

Pris vurderes individuelt

LEKSEGRUPPER

Leksegrupper passer perfekt for dem som jobber godt i grupper og trenger å stille spørsmål fortløpende fremfor dyptgående undervisning. Læreren hjelper med de leksene som foreligger og forsøker å tette hull forløpende. Du jobber i ditt tempo med ditt fag mens læreren hjelper der det trengs. 

2-3 PERSONER

4-5 PERSONER

TEMAFORELESNINGER

Vi tilbyr temaforelesninger for elever så vel som foreldre. Dette passer perfekt for foreldregrupper og FAU-er som ønsker å lære mer for så å kunne lære bort til barna. Ta direkte kontakt så finner vi sammen den beste løsningen for deres behov.

Tlf: +47 22 150 300

e-post: post@houseofmath.no

free porn videos thai girl gip.
naive teen serves a giant cock. http://tamilvideos2.com
sitio web

Scroll to Top

House of Math AS

velkommen