“Hallo Bettina! Du er superduper! Malin hentet
hjem en SOLID 5’er!!! En stor takk til deg! :)”

Mari

UNDERVISNINGSTILBUD

Vi skreddersyr undervisningen slik at du får størst læringsutbytte og mestringsfølelse. Dersom vi reiser til deg vil det tilkomme et reisetillegg. Våre lærere underviser på sentrale steder slik at dere lett kan møtes. Vi gjennomfører også all undervisning digitalt dersom du ønsker det. Vi har flere plattformer vi jobber på og du får tilgang til disse. Prisene er per klokketime. Det blir regnet overtid dersom dere velger å gå utover den fastsatte tiden. 

Ta kontakt om du har spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen for deg.

SLIK FUNGERER DIGITAL LEKSEHJELP

Dette er et spesialtilbud nå som du har hjemmeskole. Mange opplever å ikke få tilstrekkelig med hjelp fra skolen eller fra foreldre som også jobber med sine arbeidsoppgaver. Siden vi alle nå gjør så godt vi kan ønsker vi i House of Math å komme med et tilbud som kan hjelpe flest mulig når du står fast og kanskje ikke har noen å spørre. Dette kan også være med å avlaste foreldre i en anstrengende situasjon. Undervisningen tilpasses alle alderstrinn, alle klassetrinn og alle fag. Vi har flere enkle verktøy som legger til rette for å se, snakke, skrive og dele skjerm med hverandre.

Pris
Tilbudet koster 125 kr per gang som er to timer eller 399 kr for en hel uke. Undervisningen er mandag til torsdag fra kl. 1400-1600.

Slik melder du deg på
Trykk på bildet til høyre for å melde deg på digital leksehjelp. Du kan også melde deg på via Vipps ved å sende 125 kr til 73833 der du skrive inn e-postadressen din og datoen du ønsker å delta, eller 399 kr til 73833 om du ønsker å delta hele uken.

Forberedelser
Du må laste ned Skype og lage bruker slik at vi kan få tak i deg.

PRISER OG PAKKER PRIVATLÆRER

Privatlærerne er alle kvalitetssikret gjennom vår omfattende ansettelsesprosess. Disse lærerne har solid faglig kompetanse og er alle på vei til å bli seniorlærer. Lærerne har solide pedagogiske evner, god kommunikasjons- og formidlingsevne og gjør sitt ytterste for at du skal ha en positiv og trygg læringsopplevelse.

PRISER OG PAKKER SENIORLÆRER

Våre seniorlærere har jobbet lenge med undervisning og har gjennomført mange undervisningstimer med svært gode tilbakemeldinger. De har omfattende faglig kompetanse og utpregende pedagogiske evner, og et bredt spekter av undervisningsmetoder å velge fra. Disse lærerne jobber også med motivasjon og inspirasjon slik at du hele tiden har en ved din side som følger deg opp.

PRISER REISEVEI – TUR/RETUR

Dersom du ønsker å motta undervisning på andre steder enn der vi har fast undervisning tilkommer følgende priser for reisevei.

REISEVEI
0 til 30 min

225 kr pr gang

REISEVEI
30 til 60 min

335 kr pr gang

REISEVEI
60 til 90 min

445 kr pr gang

REISEVEI
mer enn 90 min

Pris vurderes individuelt

LEKSEGRUPPER

Leksegrupper passer perfekt for dem som jobber godt i grupper og trenger å stille spørsmål fortløpende fremfor dyptgående undervisning. Læreren hjelper med de leksene som foreligger og forsøker å tette hull forløpende. Du jobber i ditt tempo med ditt fag mens læreren hjelper der det trengs. 

2-3 PERSONER

4-5 PERSONER

TEMAFORELESNINGER

Vi tilbyr temaforelesninger for elever så vel som foreldre. Dette passer perfekt for foreldregrupper og FAU-er som ønsker å lære mer for så å kunne lære bort til barna. Ta direkte kontakt så finner vi sammen den beste løsningen for deres behov.

Tlf: +47 22 150 300

e-post: post@houseofmath.no

WORKSHOP

Regneverksted med mange lærere der du får kontinuerlig hjelp med det du jobber med. Workshop er for alle elever og studenter i de fleste kvantitative fag som matte, fysikk, kjemi, økonomi og finans. Påmelding til flere Workshop gir rabatt. 6 timers hjelp inkl. lunsj og bevertning. Trykk på bildet for mer informasjon og påmelding.

KURS

Alle våre kurs utføres av svært faglig kompetente lærere med lang undervisningserfaring. De har en omfattende pedagogisk verktøykasse og jobber med å inspirere og motivere deltakerne gjennom dagen. Det er viktig med god stemning når vi skal lære og lærerne sørger for dette. 

Scroll to Top

House of Math AS

velkommen