REFERANSER

"Ved hjelp av min mattelærer Fanny, har jeg fått muligheten til å utvikle min forståelse og glede for matematikk 😄"
Agnes Marie Gundem
"Jeg er veldig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått. Dette har ført til at prestasjonene mine har blitt bedre og jeg har fått bedre karakterer."
Silje Gildseth
"Jeg har Kristoffer Huertas i matte en dag i uken og er veldig fornøyd. Vi er 4 stykker som har matten samtidig og Kristoffer er flink til å sette opp et passende opplegg for alle. Vi er alle sammen veldig fornøyde og har alle hatt faglig fremgang i matte."
Haakon Folkenborg Vodal
"Jeg sendte datteren min til House of Math da hun begynte på ungdomsskolen, ikke fordi hun slet med matte, men fordi hun trengte motivasjon. Tenåringshodet hennes trengte veiledning på lik linje med matten som hun forserte. Vi er strålende fornøyd med begge deler!"
Thorbjørn Brook Steen
"Jeg er veldig fornøyd med Steffen som min privatlærer i statistikk. Han opplevdes som en tålmodig, kunnskapsrik lærer med gode pedagogiske evner. Statistikk har vært et “hengefag” på økonomibacheloren - jeg har gruet meg til å måtte ta det siden jeg ikke hadde noe særlig statistikk på vgs. Til min store overraskelse og glede opplevde jeg at jeg gjennom god oppfølging av Steffen forstod de grunnleggende prinsippene i faget, jeg tilnærmet meg en oversikt over faget og til slutt mestret jeg det. På eksamen hadde jeg kun en slurvefeil og dersom det ikke hadde vært bestått/ikke bestått, hadde jeg fått A. Det er ikke noe jeg hadde trodd på forhånd, så jeg sier meg svært fornøyd med hjelpen jeg har fått av Steffen. Jeg er også veldig takknemlig for at han var lett tilgjengelig og fleksibel."
Caroline Grundekjøn
student, økonomi og administrasjon

free porn videos thai girl gip.
naive teen serves a giant cock. http://tamilvideos2.com
sitio web

Scroll to Top

House of Math AS

velkommen